fredag, februari 10, 2006

 

CASUAL!!!!!

Juntan fortsätter folkbildningen. Det vet du grabben! Tjejen med! Lita på oss. Vi fortsätter till vägs ände, inte ens soppatorsk stoppar oss i kampen för vett och etikett. Det gäller liksom att se framåt! Känna framtidens vindar! Smaka av julskinkan till midsommar!
Många brev till redaktionen rör sig om frågor kring olika ungdomskulturer. Vilken ungdomskultur är helrätt? Vilken är ute? Är Rammstein synthare eller hårdrockare?! (svaret på den frågan är att Ramstein är varken synth eller hårdrock, Rammstein är ett förhållningssätt). Kör i vind! sägher vi på juntan och startar en serie och ungdomskultur. Vi ses i ungdomskultursvimlet ungdomar!!!



Vi börjar med casuals. Casual har inget med musik att göra, det är en livsstil. Det går i huvudsak ut på att man klär sig i kläder från Ellos-katalogen och leker tafatt tills mjölksyran sätter in. Sen är det omöjligt att leka mer. Mjölksyra verkar nämligen försurande på muskulaturen, och försämrar snabbt effektiviteten hos dem. Den hämmar även syreupptagningsförmågan. Musklerna försöker då göra sig av med mjölksyran vilket kräver högre slagfrekvens av hjärtat. Det är i detta läget som idrottare brukar "gå in i väggen". Det passar sig en casual noga för, det tar ju så himla lång tid att ta sig tillbaka efter att varit utbränd! Och tid är pengar!!!

Comments: Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?