onsdag, november 09, 2005

 

The persuaders

Många har genom åren ställt frågan "varför har ni så få artiklar om mode stil och musikstil/klädstil och hur man klär sig snyggt och hur man hänger med i klädstilssvängen?"
Senast var det en vietnamesisk kvinna i bankomatkön vid Sofielunds folkets hus som lite irriterat undrade om detta. Många andra publikationer, Jet Set Junta och tidningen Café för att nämna några, har ju utmärkta artiklar om stil och mode. Vi har väl helt enkelt känt att vår redaktion inte riktigt räcker till för att bidra med något relevant kring den tematiken. Men vi är likförbannat intresserade som fan av vad vi har på oss. "Är det eccoskor?" frågade en redaktionsmedlem en annan så sent som för två veckor sen.
Så det blir mer av den varan från och med nu. Det går ju inte ens att hitta ett par ordentliga läderhandskar i den här stan. Då måste man ju reagera. Agera. Inte bara sitta ner och sitta. Nej, ställa sig upp, gå omkring och tänka och sedan handla. Nu jäklar! Nu rör vi om i grytan!! Folk ser ju ut som skräp!!!

Comments: Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?