torsdag, oktober 27, 2005

 

Vi hörs!!


Okej, va, nu har det ju varit skitkonstigt varmt egentligen nu i höst, va? Det är typ oktober och man kan fortfarande knäppa upp skjortan så mycket att torshammaren dinglar fritt på bringan, liksom, är inte det lite skumt? Visst fan i helvete är det skumt, det är ju växtjävlahuseffekten, för böfvelen.
Vi använde så mycket hårspray och pajjade så många gamla kylskåp som tonåringar så det är helt kört nu. Ozonlagret, som består av freon, är typ skitsvagt bara för att vi har släppt upp så mycket ozon. Eller freonet har tagit slut. Eller luften är tunn. Äh vafan inte är vi några vetenskapsmän här på juntan, då hade vi hängt i laboratorium hela dagarna och upptäkt nya skitfarliga grundämnen och varit oändligt grymma mot råttor och möss. Nej, vi bara observerar och rapporterar. Skriver om det vi ser. Verkligheten och sånt. I alla fall säger dom nu att eftersom det har varit så konstigt nu på sistone så kommer det att bli svinigt kallt i vinter. Sjukt kallt. Så kallt så att om man röker pipa och gör rökringar kommer röken att frysa till is och trilla ner som is-rök-ringar. Coolt va?! Men jävligt jobbigt. Det är jobbigt att frysa. Det är kallt att frysa. BBBBBRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Hacha hacha tänderna. Nej för fan, vi pallar inte. Vi går hela vägen istället. Vi fryser ner oss. Vi hörs till våren, kan ni va bussiga och tina upp oss då? Schyysta.

Comments: Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?