torsdag, juli 07, 2005

 

Hmm...



Vad går det egentligen ut på, alltihopa? Ibland tycker man bara att livet är som en blandning mellan en båt och en räkcocktail, en skön slags farkost som man glider fram på, det guppar lite hit och dit, och man säger bara "lalalala".
Men andra dagar är det mer som om någon har gjort en enorm trasselsudd av tjock ståltråd som man har fem minuter på sig att reda ut, annars är man DISKVALIFICERAD, och kommer att tilldelas jumbopris live på satellit över hela världen, för att sedan jobba tretusen meter under marken i en urangruva i resten av sitt liv.
Då börjar det snurra till i kontrolltornet, och VIPS så har man börjat ifrågasätta hela spelplanen, pjäserna, reglerna och företaget som tillverkat det här sällskapsspelet. Vad går spelet ut på? Är det ungefär som Monopol? Man ska ha Strandvägen? Nähä? Ett skämt? Jaha, det skulle förklara en hel del. Jaså, aha nu fattar jag, det är en tävling men kruxet är att man vinner när man kommer SIST. Nähä, inte det heller, är det mer som Trivial Pursuit, att man ska kunna massa fakta? Näha den gubben gick inte. Fludder? Inte lösningen det heller tydligen.

Vi på juntan sitter inte inne på några svar (jo det gör vi i och för sig men vi hade tänkt ge oss in i självhjälpsbranschen i framtiden). Däremot kan man sammanfatta det hela lite snyggt genom att säga:

NÄMEN! DET VAR MIG EN BENIG FRÅGA!!

Comments: Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?