onsdag, juli 13, 2005

 

Det där med kvinnor - del 2


Enligt cirka 50 % av juntans redaktion går det relativt bra för kvinnor just nu. Ett tag var ni bedrövliga, skulle åka till Tyskland stup i kvarten och ville bara veta av oss ibland, när det passade. Vi var schyssta och coola, ställde upp, väntade, blev förvirrade, misstolkade signaler, stod på strategiska platser och var fulla, gjorde armhävningar, försökte välja snygga skjortor, skämtade, såg mystiska ut, brottades med ormar, skickade sprängladdningar rakt ut i rymden utan syfte och mål.
Ni gäspade och gick hem.

Men på senaste tiden har ni varit charmiga och öppna. Ni ger oss hopp ibland, så där så man kan gå i skogen på kvällen och vissla på en liten melankolisk låt och tänka att ens inbillningssjuka hjärna ändå inte är helt havererad.
Ni har inte gjort något speciellt, inte ens petat på oss med pinnar, men ni är så magiska ibland att vi bara gladeligen stryker ett streck över allting, raderar svarta lådans innehåll, blir revisionister och börjar vissla i skogen.
Så nu kommer ett fantastiskt erbjudande till er direkt från juntan:

FABIO KAN VÄNTA

Ni har fått en chans till. Ni har alltså en chans till på er innan vi totalt, hundraprocentigt och med hela vårt hjärta dumpar hela ert släkte för antingen Fabio eller någon extremt asexuell sekt. Erbjudandet gäller endast i två månader.

Comments: Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?