torsdag, juli 06, 2006

 

Zarathustra!!


Zarathustra är SÅ J***A het just nu att han borde gå till frysen, plocka ut ett gäng isbitar och bara svälja dom hela. Det kan vara svårt, men om han låter dom smälta lite grann, så att dom blir lite mindre, och rundare i formen, och hala, så ska det nog gå. Han kan svälja dom med lite yoghurt, så blir det inte så vasst i halsen.
Zarathustra förde ett jävla väsen en gång i tiden, klagade på religionen som fanns i nuvarande Iran, och sa "sluta tillbe den där jävla oxen". Lite senare sa han, okej, kör era ox-ritualer, bara ni följer mig. Han var också tidig med att snacka om helvetet. Fatta vilken föregångare, vilken kille, vilken före-sin-tid snubbe!
Hans präster gillade eld. Dom bålade på så fort dom fick chansen. Sen skrev Zarathustra musiken till 2001 - ett rymdäventyr, men då var han gammal och trött. Bra musik dock. Han startade även en liten bar på Möllan. Där hänger vi inte så mycket längre, men vi gillar stället. Många journalister har drivit med Zarathustra genom åren och jämfört honom med gubbrock och långa gitarrsolon. Dom har bara inte kännt ELDEN än!! Jubelåsnor!

Comments: Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?